Nota de Premsa Grup Municipal En Lloret Sí Se Puede per les detencions i Registre de l’Ajuntament

Davant dels fets que avui s’estan produint a l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb detencions de treballadors del consistori i el registre del domicili de Gustavo Buesa en el marc de l’Operació ‘Trueno’ de la Guàrdia Civil, el grup municipal de En Lloret Sí Se Puede vol manifestar:

1 – El seu malestar i preocupació per aquesta operació policial contra el suposat finançament irregular de Convergència a través de l’empresa GBI Serveis, i per l’adjudicació irregular i a dit de contractes de recollida d’escombraries taxats en gairebé 8 milions d’euros.

2- El Grup Municipal de En Lloret Sí Se Puede reitera la seva tolerància zero contra la corrupció i exigim, respectant sempre la presumpció d’innocència dels possibles implicats, la immediata compareixença de l’Alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, per oferir totes les explicacions necessàries i informar als grups municipals i especialment a la ciutadania de Lloret, cada cop més farta i avergonyida dels casos de corrupció que apareixen en el marc del nostre municipi.

3- El Grup Municipal En Lloret Sí Se Puede posarà en marxa els mecanismes necessaris i més adients per realitzar de forma urgent una auditoria externa i independent de tots els serveis municipals que van ser externalitzats.

Related posts

Leave a Comment